Творчі доробки

Наші напрацювання

Авторський колектив методичної комісії. Навчально-методичний посібник "Лабораторія креативних ідей"

Костючик С.Л. Навчальний посібник "Товарна мозаїка"

Ващук І.М. Навчальний посібник "Збірник інструктивно-технологічних карток з професії кондитер"

Фіщук С.П. Навчально-методичний посібник "Хмарні технології: нові можливості для навчання"

Федчик І.Л. Методична розробка "Майстер-клас "Прикраси з шоколаду"

Муравчук Г.В. Навчальний посібник "Збірник технологічних карток з професії кухар"

Мельник Н.І., Костючик С.Л. Електронний підручник "Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості"

Костючик С.Л. Навчальний посібник "Технологія приготування їжі з основами товарознавства. Робочий зошит"

Костючик С.Л. Збірник завдань "Овочі: обробка, приготування напівфабрикатів"

Костючик С.Л. Методичний посібник "Використання сучасних інноваційних технологій - якісний інструмент розвитку мотивації учнів на уроках теоретичного навчання"

Лебич Н.І. Навчальний посібник "Сучасний погляд на викладання "Устаткування підприємств харчування"

Лебич Н.І. Збірник завдань "Устаткування підприємств харчування. Збірник різнорівневих завдань"

Костючик С.Л. Збірник завдань "Кухар повинен знати..."

Костючик С.Л. Навчальний посібник "Для кмітливих та допитливих кухарів. Ситуаційні вправи та завдання"

Куцик Г.П., Кухтей Н.І. Навчальний фільм "Торт "Кавовий". Технологія приготування" 

Ілюшик І.І., Ілюшик С.І., Ілюшик О.І. Навчальні фільми "Технологія приготування страв з риби"

Костючик С.Л. Робочий зошит "Облік, калькуляція, звітність"

Костючик С.Л. Навчальний посібник "Організація підприємств та обслуговування"

Немає коментарів:

Дописати коментар